HF & VUC Nordsjælland - Centralt i Helsingør

TOTALENTREPRISE MED SAMARBEJDSAFTALE
Opførelse af ny undervisningsbygning til HF & VUC Helsingør. Samarbejdet udføres i totalentreprise med tilhørende samarbejdsaftale for de tidlige faser frem til og med myndighedsprojekt. Organiseringen af samarbejdet er integreret byggeri i totalentreprise med to kontrakter i de indledende faser, hvor kontrakten er delt op i hhv. totalrådgivning og totalentreprise.

SUCCESKRITERIET ER ET LEVENDE STUDIEMILJØ
Det har vi løst ved at indtænke fleksibilitet i indretningen. Det centrale element er et ”mini-atrium” der er i fuld højde, hvor undervisningslokalerne ligger placeret rundt om i både stueplan og 1. sals niveau. En læringstrappe fungerer som adgang til 1. sal, men er også apteret med store siddetrin, hvor man kan tage ophold både i mindre grupper, men også i forbindelse med større forsamlinger.

Den 2.500 kvm store bygning er beklædt med røde mursten, hvor partierne omkring flere af vinduerne udføres i recesmurværk for at skabe en dynamisk facade.

ET SAMARBEJDE, DER FUNGERER
Teamet har lige siden prækvalifikationsfasen arbejdet tæt sammen om at realisere bygherres drøm om en ny moderne og velfungerende skolebygning. For at sikre at samarbejdet har fungeret i de indledende faser og fortsat fungerer under udførelsen af byggeriet anvender vi Teamvaerk, et værktøj, der måler teamets evne til at samarbejde. Samtidig har en række workshops sikret at bygherres idekatalog er blevet virkeliggjort i de tegninger og beskrivelser, der bygges ud fra.

ETABLERING AF BYGGEPLADS
De indledende faser er overstået og projektet er overgået til udførelsesfasen, hvor samarbejdet nu er rettet mod at virkeliggøre de visioner, der skal give HF & VUC i Helsingør nogle fantastiske rammer.

Fakta

Adresse


Kongevejen, Helsingør

Bygherre


HF & VUC Nordsjælland

Totalentreprenør


Juul & Nielsen A/S

Arkitekt


Christensen & Co A/S

Ingeniør


DEM A/S og Skanding A/S

Udførselsperiode


2020 - 2022

Byggesum


46.3 mio. kr.

Areal


2500 kvm