JUUL&NIELSEN

Virksomheden

Hvis man vil have et standardbyggeri eller 100 ens nye lejligheder, så skal man ikke gå til os.

Men hvis du har en byggesag, hvor du vil have kvalitet og sparring til fornuftige penge, så er vi de rette. Vi arbejder med stor gennemsigtighed i byggeprocessen og inddrager gerne dig og evt. brugere i processen.

Vi indtænker gerne bæredygtige og energirigtige løsninger i byggeprojektet, som sammen med vores processer vil skabe et lønsomt byggeprojekt til gavn for både bygherre og brugere.

Smidige processer
Vi har ikke en stor, bureaukratisk organisation med kostbare mellemled og stabsfunktioner. Vores struktur er flad og besat af erfarne medarbejdere, der kan tænke nyt og selv tage en beslutning.

Derfor går vi ikke i stå, når vi støder på udfordringer. Vi finder hurtigt de udveje, der sikrer en høj kvalitet, smidig realisering og tilfredshed hos alle involverede parter. Ikke mindst dem, der skal bruge byggeriet bagefter.

100 års ansvarlighed
I dag er vi med mere end 200 medarbejdere i København og Aarhus en af landets største håndværksbaserede entreprenører. Gennem vores mere end 100 år lange historie er vi vokset via fusioner og opkøb, der har bragt særlige kompetencer ind i virksomheden.

Den røde tråd har hele vejen igennem været ansvarlighed for kvalitet, leveret til tiden. Blandt de hæderkronede virksomheder i koncernen er P. Jul, Svend Andresen og Johny Larsen Snedkerier. Sidstnævnte er Danmarks førende virksomhed inden for specialfremstilling af inventar i træ og metal.

God likviditet
Vi er en af de virksomheder i Danmark, der i år er blevet tildelt AAA-diplomet for højeste kreditværdighed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditetsdatabase. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg med i udviklingen hos Juul & Nielsen A/S

Klik på ikonet og følg os på linkedIn

CSR – DS49001
Selv om vi insisterer på kvalitet og punktlighed, må det aldrig være på bekostning af miljøet, samfundet eller dem, der planlægger og udfører arbejdet. Det betyder blandt andet, at vi har indført en mentor-ordning for medarbejdere med anden etnisk baggrund, og at vi støtter Børns vilkår, Kræftens Bekæmpelse og WWF.

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar.
Hver 7. ansatte hos Juul & Nielsen er lærling og det er noget vi bevidst har valgt. Det har høj prioritet at uddanne fremtidens arbejdsstyrke, så vi også fremadrettet har en arbejdsstyrke af høj kvalitet. Dette og flere andre tiltag såsom fokus på bæredygtigt byggeri og her iblandt DGNB certificerede byggerier, fokus på et sikkert arbejdsmiljø og respekt for overenskomsterne indenfor bygge og anlæg har medvirket til at Juul & Nielsen har meldt sig ind i foreningen for Byggeriets Samfundsansvar.

Green Building Council Denmark
I forbindelse med renoveringen af Ryesgade 25, har vi meldt os ind i Green Building Council Denmark. Det giver os det bedste afsæt for at imødekomme de krav der stilles fra bygherres side omkring byggesagen og giver os samtidig en nyttig viden, der kan komme nye fremtidige projekter til gode. Læs mere her

Lyngby vidensby
Lyngby-Taarbæk Vidensby bringer interesser sammen på tværs af byens erhvervsliv, forskning, uddannelse og Lyngby-Taarbæk Kommune. Ambitionen er at udvikle Lyngby til en levende universitetsby og en udviklingshub for innovation og entreprenørskab tæt på teknologisk forskning i verdensklasse.

Juul & Nielsen er et aktivt medlem af Lyngby-Taarbæk Vidensby.