De rådgivende entreprenører

Juul & Nielsen skaber transparens gennem hele byggeriets værdikæde af fag og aktører. Fra kontorerne i Glostrup og Århus til den enkelte arbejdsbil og byggeplads.

Målstyring og samarbejde

Vi styrer efter mål og fakta, ikke plejer og synes. Dét sikrer både optimale beslutninger og intelligent planlægning. Som rådgivende entreprenører indgår vi som en naturlig del af byggeriets nye samarbejdsformer. I fællesskab med arkitekter, ingeniører og udviklere arbejder vi målrettet for at levere gennemtænkte løsninger af høj kvalitet.

Tillid til mennesker

Kompetent ledelse er afgørende for succes i alle byggeprojekter. Derfor investerer vi massivt i både ledere og ledelsesværktøjer. På alle niveauer. Vores partneres oplevelse af sammenhæng skaber den tillid, der gør os gode at bygge videre på.

FN's verdensmål gælder også i Glostrup

Vores arbejde med FN’s verdensmål har afsæt i Bygherreforeningens manifest.

Læs her om Juul & Nielsens egen bæredygtighedsstrategi

 

Så mange er vi, der hver dag gør særlige krav til unikke løsninger. Hver 7. af vores ansatte er lærling, fordi CSR ikke kun handler om at tage ansvar for bæredygtigt byggeri, men om at sikre fremtidens arbejdsstyrke.

Juul & Nielsen vokser og vokser og vokser. Både i forhold til omsætning, overskud og kunder. Måske fordi vi insisterer på, at kvalitet, punktlighed og budget altid skal hænge sammen.

Vores arbejde sikrer, at dristige arkitektstreger kan blive til virkelighed. Vi spænder bredt, og kombinationen af vores mange fagligheder betyder, at vi er med fra kælder til kvist.