Udvidelse af skole til fire-sporet skole

Udgangspunktet har været at renovere de oprindelige bygninger og få det til at spille samme med nyopførslen af bygninger, der matcher nutidens krav til folkeskolebyggeri.

Fakta

Adresse


Tersløsevej 35, 2730 Brønshøj

Bygherre


Københavns Kommune

Hovedentreprenør


Juul & Nielsen A/S

Arkitekt


KHS Arkitekter A/S

Ingeniør


Dines Jørgensen A/S

Udførselsperiode


2012 - 2014

Byggesum


68 mio. kr.

Areal


4.055 kvm

Tæt samarbejde og åben dialog

LAVENERGIKLASSE 2015
Det nye byggeri består at to bygninger placeret symmetrisk mod Grevingevej. Taget er et grønt tag og afledningen af regnvand foregår lokalt på skolens areal.

Juul & Nielsen, har løst opgaven i et tæt samarbejde med skolens ledelse, da renoveringen og tilbygningen har været af meget omfattende karakter og derfor har grebet ind i skolens dagligdag. En af metoderne til at komme i mål har været fra begyndelsen af byggeriet at havde en god og åben dialog med brugere og bygherre.

Artboard 1 1/3

Artboard 1 2/3

Artboard 1 3/3

Frost i jorden, men aflevering til tiden

Projektet har været udfordret af den lange vinter i starten af 2013, som vanskeliggjorde etableringen af den nye legeplads og udgravningerne til de nye tilbygninger. Byggeriet var derfor i april måned, hvor frosten endelig forsvandt fra jorden forsinket tæt på to måneder.

En kæmpeindsats fra byggeledelsen på sagen fik dog indhentet forsinkelserne og man kunne derfor levere 1. etape rettidigt til ibrugtagning ved skolestart. De næste to etaper blev afsluttet i henholdsvis oktober 2013 og september 2014.