AUH Skejby ombygnings-arbejder A1

Baggrunden for projektet er at samle alle driftsenheder under Aarhus Universitetshospital i én fælles bygningsmæssig og funktionel enhed. Byggeriet, der har fået navnet Det nye Universitetshospital i Aarhus (DNU), opføres i forbindelse med Aarhus Universitetshospital, Skejby.

Udbudsområde A1 omfatter byggeområderne E2, E3, E4, der fordeler sig på bygningerne C7, M2, O1-O4, L1-L5. Ombygningerne i bygning O1-O4 omfatter ombygning af tidligere depoter til omklædningsfaciliteter med nyt wc og baderum. I plan 2 og plan 3 ombygges tidligere patienthotel, ambulatorium og sengeafsnit til nyt ambulatorium med tilhørende fys-ergo områder for ambulante patienter til Medicinsk Endokrinologisk afdeling, og sengeafsnit i plan 3 til Medicinsk Endokrinologisk sengeafdeling, som er en del af Akutcenteret.

Under ombygningsområde E3, i bygning L1-L5, udføres ombygninger i eksisterende børneafdeling, hvor der under ombygningen er afdelinger i drift i samme bygninger. Der udføres også ombygninger til MTA-værksted samt hjælpemiddeldepot i bygning L3 plan 1. I tæt tilknytning til eksisterende sengevask etableres faciliteter til MTA-værksted for kuvøser samt et hjælpemiddeldepot med arbejdsplads- og depotfaciliteter. I bygning M2 plan 1 bygges om til nye omklædningsfaciliteter. Omklædningsrummene er etableret i eksisterende tøjudleveringsrum. Indvendigt skal der etableres nye toilet- og badefaciliteter, som fordrer etablering af afløb og installationer.

Fakta

Adresse


Palle Juul-Jensens Blvd. 99, 8200 Aarhus

Bygherre


Projektafdelingen for det nye Universitetshospital

Arkitekt


C.F. Møller og Cubo Arkitekter

Ingeniør


Alectia og Søren Jensen Rådgivende ingeniør

Udførselsperiode


2015 - 2016

Byggesum


33.9 mio. kr.

Areal


1.100 kvm