Reducering af varmeregning med 2/3

Renoveringen af Ryesgade 25 blev en af Danmarks første DGNB certificerede energirenoveringer af en etageejendom anvendt til beboelse. Energimærkningen blev med renoveringen ændret fra E til B. Det er en ændring, som beboerne kommer til at mærke på deres varmeregning.

Juul & Nielsen var været godt rustet til opgaven og havde derfor opgraderet vores kvalitetssikringsansvarlige til også at være uddannet og certificeret DGNB konsulent. Så var vi sikre på at vi kunne imødekomme de krav, bygherre stillede os i forbindelse med certificeringen.

Fakta

Adresse


Ryesgade 25, Kbh. N

Bygherre


Drost Fonden

Bygherre rådgiver


Leif Rønby

Storentreprenør


Juul & Nielsen A/S

Arkitekt


Krydsrum Arkitekter

Ingeniør


Falkon / Ekolab

Udførselsperiode


2016 - 2017

Byggesum


40.2 mio. kr.

OPGAVENS OMFANG

Renovering af Ryesgade 25 blev en af Danmarks første DGNB certificerede energirenovering af en etageejendom anvendt til beboelse. Energimærkningen blev med renoveringen ændret fra E til B. Det er en ændring, som beboerne kommer til at mærke på deres varmeregning.

ØKONOMIEN I PROJEKTET

Ved at etablere 7 nye taglejligheder under det nye tag kom omkostningerne ved helhedsrenoveringen ned i et fornuftigt leje. Samtidig var der opnået støtte i henhold til loven om byfornyelse. Der var således skabt en økonomisk ramme for et gennemgribende fornyelsesprojekt på hele ejendommen og dens udeområder.

Artboard 1 1/4

Artboard 1 2/4

Artboard 1 3/4

Artboard 1 4/4

FIRE STORENTREPRISER

Opgaven var fordelt på fire storentrepriser. ENT 1—beton- og kloak-arbejder i kælder og terræn, hvis arbejde lå forud for vores entreprise ENT 2. Efter ENT 2 fulgte ENT 3 og ENT 4A-C, som udførte den videre indretning af boliger, renovering af hovedtrapper og alle installationsarbejder.

Vores byggeledelse har under hele byggesagen arbejde tæt sammen med de tre øvrige entrepriser for at sikre en så smidig overgang mellem entrepriserne, som muligt.