JUUL&NIELSEN

Udenrigsministeriet, sprogskole og kantine

Ombygning og istandsættelse af eksisterende arealer til ny kantine og sprogskole. Samtidig opsættes nye ovenlysvinduer inkl. hultagning i betondæk.

I BRUG UNDER RENOVERING
Under hele renoveringen har Udenrigsministeriet været i brug. Det har betydet at de mest støjende arbejder er blevet henlagt til weekender og efter fyraften for ikke at belaste de ansatte i Udenrigsministeriet unødigt. Det er dog ikke altid vi har kunne overholde dette, men har mødt stor forståelse blandt de ansatte for vores tilstedeværelse.

STRAM LOGISTIKSTYRING OG SIKKERHED
Området omkring Udenrigsministeriet er tæt befærdet og der er meget lidt udenomsareal, der kan anvendes til byggeplads. Der anvendes derfor Just-In-Time levering af materialer. En af de store udfordringer har været at få materialerne ind i bygningen. Her har det været nødvendigt at afspærre området omkring Strandgade for indkraning af materialer. Den eneste mulighed, da  byggeområdet befinder sig i stueplan mellem de to høje bygninger ud til Strandgade.

Al personale, der skal have adgang til Udenrigsministeriet skal sikkerhedsgodkendes. Det tager op til fire uger og godkendelsen foretages af PET. Det stiller krav til både os og vores underentreprenører om forudseenhed i forbindelse med bemanding.

EGETRÆSLOFTERNE ER SPECIALFREMSTILLEDE
Egetræslofterne er en systemleverance og er et loftribbe panelloft i varierende længde. Hvert andet modul er demonterbart. Loftribberne er af massiv 33×33 mm eg.  Det kræver stor nøjagtighed at producere  dette loft. Stort set alle sektioner af loftets moduler er i specielle mål og klargjort for El– og VVS installationsarbejder. Loftet leveres i moduler direkte fra eget værksted til montage.

 

FAKTA

Adresse: Asiatisk plads 2, Kbh. K

Storentreprenør: Juul & Nielsen A/S

Arkitekt: Rørbæk & Møller arkitekter

Rådgivende Ingeniør: EKJ Rådg. Ing.

Bygherre: Bygningsstyrelsen

Udførselsperiode: 2017

Byggesum: 16,9 mio. kr.

 

Gerbrandskolen

3 etagers nybygning samt ombygning af faglokaler giver en mere overskuelig inddeling og sammenhængende struktur
Juul & Nielsen, Glostrup
Erhvervsvej 15
2600 Glostrup

Tel:   +45 43 42 13 11
Fax:   +45 43 42 13 12
Email:   info@juul-nielsen.dk
Juul & Nielsen, Århus
Mølbakvej 13
8520 Lystrup

Tel:   +45 86 21 10 33
Fax:   +45 86 21 09 33
Email:   info@juul-nielsen.dk