JUUL&NIELSEN

Skovskolen

VOKSEVÆRK I SKOVEN
Skovskolen ligger i naturskønne omgivelser i Nødebo Nordsjælland mellem Gribskov og Esrum sø.  Skolen hører under Københavns Universitet og uddanner blandt andet skov– og landskabsingeniører, skov– og naturteknikere samt naturvejledere. Der udbydes også en lang række AMU-kurser indenfor skov-, park- og landskabsdrift og friluftsliv.

Skolen hører under Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning.

DEN NYE BYGNING
Den nye uddannelsesbygning er på 820 kvm i stueplan samt 50 kvm udnyttet tagetage med teknikrum. Bygningen indeholder Undervisningslokaler, fælles- og grupperum samt birum.

Alle bygningerne på Skovskolen er opført med sort træbeklædning og tagbeklædning af sort tagpap. Den nye bygning er identisk hermed og er udført som let byggeri med et konstruktivt system af stålrammer og tagkassetter. Vinduerne er af træ/alu typen.

Bygningen overholder BR10, lavenergiklasse 2015.

SKOLE I DRIFT
Skolen har under byggeriet været i drift og der har specielt skulle tages hensyn til den nærliggende bygning 15, derfor har der undervejs i byggeriet været fokus på at sikkerheden skulle være i top med adskilte adgangsveje for gående og kørende.

Der er blevet taget specielt hensyn til de studerende i nabobygningen, når der har skullet udføres særligt støjende arbejde. Det er primært blevet udført, når der ikke foregik undervisning i bygningen.

Under hele byggeriet har byggeledelsen været nærværende på pladsen og har haft et meget tæt samarbejde med både skolens ledelse og bygherres rådgivere.

Byggeriet er afleveret til tiden og til bygherres tilfredshed.

>> Referenceark til download

FAKTA

Adresse: Nødebovej 77A, Fredensborg

Bygherre: Bygningsstyrelsen

Entrepriseform: Hovedentreprise

Arkitekt: Rørbæk og Møller Arkitekter ApS 

Ingeniør: Alectia A/S

Periode: 2015-2016

Byggesum: 14,5 mio. kr.

Ny overbygning på Damesalen

Vi opfører nye lokaler til Institut for Idræt og ernæring. Der er tale om en overbygning på Damesalen udført helt i glas.
Juul & Nielsen, Glostrup
Erhvervsvej 15
2600 Glostrup

Tel:   +45 43 42 13 11
Fax:   +45 43 42 13 12
Email:   info@juul-nielsen.dk
Juul & Nielsen, Århus
Mølbakvej 13
8520 Lystrup

Tel:   +45 86 21 10 33
Fax:   +45 86 21 09 33
Email:   info@juul-nielsen.dk