JUUL&NIELSEN

Kultorvet

RENOVERING AF BEVARINGSVÆRDIG BYGNING
I den lysegule bygning på Kultorvet, hvor der førhen har ligget en Jensens Bøfhus har vi renoveret lokalerne og ombygget dem til erhvervslejemål.

De øverste etager er udlagt til kontorer, mens der i grundplan er indrettet butik.

Der er under renoveringen taget hensyn til at bygningerne er fra 1816 og bevaringsværdige i klasse 3 Lokalerne er derfor nænsomt renoveret, hvilket de hvidmalede bjælkelofter og de fritstående stolper vidner om.

SIKKERHEDEN I TOP
Da vi i forbindelse med ombygningen har fjernet en bagtrappe er der i stedet blevet installeret sprinkleranlæg på fortrappen for at møde de skærpede brandkrav.

TRAPPETÅRN I 6 ETAGER
Bygningerne i området ligger tæt og i forbindelse med renoveringen har vi opført et nyt trappetårn i 6 etager i 3. baggård. Tårnet er opført oppefra og ned! Trappen blev opført på én arbejdsdag og er en ståltrappe.

NY BELÆGNING PÅ KULTORVET
Kultorvet har netop fået en hel ny belægning, hvilket har stillet nogle øgede krav til byggeprocessen, idet den eneste mulighed for tilkørsel af materiel er via Kultorvet. Den nye belægning kan ikke tåle trykbelastningen fra store lastvogne og alt materiel er derfor kørt ind med mindre vogne eller håndbåret.

NYT GÅRDMILJØ
Da en del af erhvervslejemålene har adgang fra gården har vi renoveret hele gårdmiljøet, der er lagt ny asfalt ud og opført ny afskærmning til affaldscontainerne.

>> Referenceark til download

FAKTA

Adresse: Kultorvet 13B og 15, København K

Hovedentreprenør: Juul & Nielsen A/S

Arkitekt: Trio Arkitekter A/S

Rådgivende Ingeniør: Orbicon A/S

Udførselsperiode: 2012

Areal: 729 m2

Byggesum: 7,9 mio. kr. 

Ryesgade 30

En byfornyelsessag, hvor vi uden at gå på kompromis med ejendommens udseende har ført den helt op til nutiden og nedbragt energiforbruget med 73%
Juul & Nielsen, Glostrup
Erhvervsvej 15
2600 Glostrup

Tel:   +45 43 42 13 11
Fax:   +45 43 42 13 12
Email:   info@juul-nielsen.dk
Juul & Nielsen, Århus
Mølbakvej 13
8520 Lystrup

Tel:   +45 86 21 10 33
Fax:   +45 86 21 09 33
Email:   info@juul-nielsen.dk