JUUL&NIELSEN

Hans Nansens Gård

To store forvaltninger i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen og Kultur- og Fritidsforvaltningen, samledes i verdens mest moderne kontor i den nyrenoverede Hans Nansens Gård.

Hans Nansens Gård var et projekt, der strakte sig over mere end halvandet år og kom til at involvere knapt 100 mands arbejde over 7 etager for to store kommunale forvaltninger. Stort set uden at forstyrre kommunens daglige arbejde.

Det krævede planlægning, logistik og såvel håndværksmæssig kunnen som menneskelige kvaliteter af alle mand på pladsen – kvaliteter, som vi har vist ved projekter igen og igen.

PROJEKTFASER
Hans Nansens Gård omfattede 6 konkrete faser, der tilsammen udgjorde en solid opgave løst med overlegen logistik og godt, gammeldags håndværk.

1. fase Nedrivning komplet. De tunge El og VVS opgaver begyndte med tekniske installationer på 1. – 4. etage. I denne fase forstærkede vi også bygningen, da mange indre, bærende vægge skulle fjernes. Vi installerede derfor stålsøjler fra top til bund og styrkede fundamentet.

2. Indvendige vægge færdige. De indvendige vægge sikrer bl.a. maksimal brandsikring for husets mere end 800 ansatte og de flere tusind brugere der besøger det.

3. Lofter monteret. Alle lofter er specialfremstillede ”ostelofter”, hvor hullerne i de enkelte plader er af forskellig størrelse. Det sikrer den bedst mulige akustik.

4. Gulve lagt færdigt. Vi har nu lagt mere end 15.000 m2 gulve i håndværksparket. Det svarer til over 115 parcelhuse.

5. Snedker- og malerarbejde færdigt. Så mangler der ikke meget før byggeriet er klar. Der  lægges sidste hånd på værket med maling og det afsluttende snedkerarbejde, så rammerne omkring New Office i Hans Nansens Gård er helt klar.

6.Glasvægge. Med 4340 m2 glasvægge, der kan rykkes, så de passer præcis til de ansattes behov, er Hans Nansens Gård nu klar til indflytning.

NY ÅBENHED
De to forvaltninger i Hans Nansens Gård påvirker dagligdagen for mange københavnere. Derfor bliver Hans Nansens Gård et nervecenter i kommunens indsats for at være så åben og tilgængelig som muligt.

Med den store reception, café og en let og åben indretning af kontorerne bliver Hans Nansens Gård et imødekommende servicecenter, der let kan administrere, hjælpe og rådgive om kommunale tilbud.

VERDENS MEST MODERNE KONTOR
Alle etager i Hans Nansens Gård bygges op som åbne, aktivitetsbaserede kontorlandskaber, hvor der er plads til snart sagt alle arbejdsformer – fra det helt åbne og afslappede lounge miljø til lukkede fordybelsesrum.

Men hvad er forskellen på disse kontorer og de andre åbne kontormiljøer, vi har set? Kernen i forskellen ligger i tankegangen New Office. Kort sagt bevirker valg af materialer og indretning at kontorerne bliver så fleksible, at de kan tilpasses fremtidige arbejdskrav – også dem, vi ikke kan spå om i dag. IT-styret lys og ventilation sikrer også, at nye kontorer ikke plages af kuldebroer, varmezoner og lys, der er indrettet efter en helt anden arbejdsplads.

>> Referenceark til download

FAKTA

Adresse: Nyropsgade 1

Totalentreprenør: Juul & Nielsen A/S

Bygherre: Københavns Ejendomme

byggerådgiver: Bascon

totalrådgiver: Kant Arkitekter

Ingeniør: M. Damgård

processtyrer: Emcon

Udførselsperiode: februar 2007 – maj 2009

Byggesum: 103 mio. kr.

 

Mærskbygningen

Vi er stolte over at have medvirket til at bygge Københavns nye vartegn. Med kompletterings-entreprisen har vi været med til at forme det indvendige af bygningen. Blandt andet den flotte vindeltrappe
Juul & Nielsen, Glostrup
Erhvervsvej 15
2600 Glostrup

Tel:   +45 43 42 13 11
Fax:   +45 43 42 13 12
Email:   info@juul-nielsen.dk
Juul & Nielsen, Århus
Mølbakvej 13
8520 Lystrup

Tel:   +45 86 21 10 33
Fax:   +45 86 21 09 33
Email:   info@juul-nielsen.dk