JUUL&NIELSEN

Nogle projekter ligner ikke andre projekter

Komplekse og nyskabende byggerier kræver mere end en standardløsning. Vi er gearet til at udvikle og implementere særligt tilpassede løsninger og processer, der tager højde for alt. Også det uforudsete.

Totalentreprise

Via vores egne erfarne projektledere og en række kompetente og procesorienterede samarbejdspartnere har vi kompetencerne til at være en solid medspiller for bygherren lige fra planlægningsfasen.

Samarbejdspartnerne vælges med udgangspunkt i det foreliggende projekt, således at vi får sammensat et team, der kan indfri bygherres forventninger til byggeprojektet.

Hovedentreprise

Vi har erfaringen og kapaciteten til at påtage os et hvilket som helst projekt. Med en række gode samarbejdspartnere og en stab af erfarne projektledere og logistikere kan vi være med fra start til slut.

Fagentreprise

Med en kerne af erfarne medarbejdere bliver vi ofte tilkaldt til byggerier med særligt komplicerede tømrer- eller snedkeropgaver.

Serviceafdelingen

Vores serviceafdeling består af mere end 30 biler med erfarne tømrere og snedkere. Brug os til reparationer, vedligeholdelse, til- og ombygning eller kontorindretning – vi varetager alt fra små timeopgaver til mindre entrepriser.

Vi udfører en række rammeaftaler med virksomheder, regioner, kommuner, stat og Metroselskabet

Besøg os på LinkedIn

Se mere og følg med på LinkedIn, klik blot på ikonet.

Snedkerierne

Med  Snedkerierne råder vi over Danmarks førende virksomhed indenfor fremstilling af specialdesignet inventar, interiør, udstillinger og lignende i træ og metal. Blandt de faste kunder er Velux, Coop Danmark, Tromborg og Garde-Hvalsøe. Snedkerierne råder over avancerede CNC-styrede maskiner og har kapacitet samt specialister til at udføre avancerede opgaver. Der arbejdes efter lean-principper i produktionen, hvilket medfører at specialinventar ofte kan sælges til standardpriser. Se de spændende løsninger og opgaver på www.snedkerierne.dk