JUUL&NIELSEN

Nyheder

Renovering i indre by: Det handler om at være firkantet og tillidsfuld
I Juul & Nielsen har vi gennem tre årtier udført renoveringsopgaver i tæt bymæssig bebyggelse. Det er ofte komplekse sager, fordi vi har begrænset plads, vanskelige adgangsforhold og er omgivet af beboede ejendomme. Hvordan kan man som bygherre – på denne type sager – være sikker på at økonomien holder, at håndværket er i orden og at byggeriet er færdigt til den aftalte tid?

Supertjekket fladskærms-TV udfordrer byggeteknik
Bygningen ligger midt i Tingbjerg som et slankt fladskærms-TV og så alligevel ikke: På bagsiden udfolder bygningen sin volumen og forbinder via et tragtformet ”billedrør” den nye bygning med Tingbjerg Skole, som dermed får direkte adgang til det nye bibliotek og kulturhus.

Når skrædderen syr i træ – specialbygget loft til Udenrigsministeriet
En renovering og ombygning af Udenrigsministeriet indebar bl.a. opsætning af specialdesignet egetræslamelloft udført i 1200 individuelt nummererede kassetter.

Skt. Pauls kirke i Aarhus – nu med englevinger
Ombygningen af Skt. Pauls Kirke i det centrale Aarhus er en kirkeudvidelse af de mere synlige, idet man på hver af kirkens langsider har tilbygget i alt 6 fleksible kontor- og møderumsenheder i glas og kobber.

Når detaljen tæller – brugertilpasning af laboratorier på Panum
 Juul & Nielsen har mange års erfaring med laboratoriebyggeri og har udført renovering, ombygning og genopretning af adskillige laboratoriebyggerier i årenes løb. Laboratorieindretning er en helt særlig disciplin: Her er det detaljen, der tæller.

Tidlig inddragelse af entreprenøren – workshop hos Molt Wengel
 D. 5. oktober afholdt Molt Wengel Advokatpartnerselskab workshop i København om tidlig inddragelse af entreprenøren i byggeprojekter. Blandt deltagerne var projektchef i Juul og Nielsen, Martin van der Watt

Sporten og Vejret flytter til Aarhus
Ombygningen af Danmarks Radios nye studiefaciliteter i Aarhus Havn er i fuld gang.

3 skarpe til Juul & Nielsen om strategiske partnerskaber
Webredaktionen har stillet 3 skarpe om strategiske partnerskaber til Tommy Nielsen, adm. dir. i Juul & Nielsen.

Strategisk Partnerskab – et tag-selv-bord for entreprenøren?
Med septembers debatmøde i Aarhus, satte Rebus de strategiske partnerskaber på dagsordenen. Ingen var uenige om, at byggeriet må gå nye veje. Spørgsmålet blev mere hvordan …

Nyhedsarkiv

Juul & Nielsen vinder IT-pris
Vi fik ved Dansk Byggeris IT-messe overrakt prisen i kategorien “Aflevering”

Adfærdsregler for konkurrence
I Juul & Nielsen sikrer vi overholdelse af de konkurrenceretlige regler, der er fastsat for branchen, og bakker aktivt op om ethvert tiltag der stimulerer fri og sund konkurrence.

Juul & Nielsen er nu medlem af Green Building Council Denmark
DGNB certificering handler om at sætte bæredygtighed på formel.