JUUL&NIELSEN

Juul & Nielsen er nu medlem af Green Building Council Denmark.

I 2013 modtog byggeteamet omkring renoveringen af Ryesgade 30 den eftertragtede Renovérpris med Drost Fonden som bygherre. Juul & Nielsen var her hovedentreprenør på sagen.

I et fortsat samarbejde med Drost Fonden skal Juul & Nielsen nu renovere Ryesgade 25, der i henhold til målsætningen, skal blive den første bevaringsværdige boligejendom i Danmark som DGNB Certificeres. Derfor har vi nu taget skridtet fuldt ud og meldt os ind i Green Building Council Denmark.

Vi ser frem til at byde ind på fremtidige byggeprojekter med DGNB certificering.

DGNB Certificeringen er et fælles mål for bygherre, arkitekt, ingeniør og entreprenør. Der skal opfyldes en lang række kriterier i alle byggeriets faser for at opnå certificeringen. For entreprenøren handler det om at anvende de rigtige EC mærkede materialer, foretage brandsikring, minimere de miljømæssige påvirkninger fra byggepladsen, udføre detaljeret kvalitetssikring samt drift og vedligehold med klare instrukser i brug overfor slutbrugerne.

Alle ovennævnte kriterier er i forvejen i fokus hos Juul & Nielsen. Vores kvalitetssikring kører på en af de nyeste platforme, hvor stor detaljeringsgrad går hånd i hånd med fyldestgørende rapporter og stort vægt på kvalitetsprægede løsninger.  Vi arbejder målrettet på at bygge med fornuft og anvender derfor FSC mærket træ.